Een nieuwe vorm van bedrijfsmassage: Access Bars

 Zijn uw werknemers veel bezig met “hoofd”-zaken?                                                         Geven zij weleens aan dat zij ‘teveel aan hun hoofd’ hebben?                                       Geven zij aan onder stress te leiden en leidt dit tot verzuim?

Dat stress en hoge werkdruk reden nummer één zijn voor burn-out en ziekteverzuim in veel bedrijven en organisaties is helaas geen nieuws. En misschien heeft u zich weleens afgevraagd hoe u nog beter voor uw werknemers kan zorgen. Hoe u hen kan faciliteren om ontspannen te blijven onder de veranderingen die gaande zijn en de werkdruk waar zij mee te maken hebben?

Waarschijnlijk bent u bekend met het fenomeen ‘bedrijfsmassage’: Een masseur komt met een massagestoel op uw afdeling langs en trakteert de werknemers op 15-20 minuten nek- en schoudermassage. Deze ervaren dit als ontspanningsmoment en “kunnen er even weer tegenaan”. Het is een soort cadeau voor uw werknemer.

Een nieuwe vorm van Bedrijfsmassage

Het idee om Access Bars® als bedrijfsmassage aan te bieden komt uit de observatie, we weten allemaal dat de meeste werkzaamheden in kantoren echter niet fysiek van aard zijn. En we weten ook, dat stress zich vroeg of laat in fysieke klachten gaat uiten, terwijl het dus niet het fysieke werk is, die de klachten veroorzaakt. Het is de mentale overbelasting die veel werknemers parten speelt.

De Access Bars® zijn een nieuwe vorm van behandeling die direct tot diepe ontspanning op mentaal vlak leidt: De behandelaar laat heel licht zijn/haar handen op een aantal punten van het hoofd van de cliënt rusten. Hierdoor ontlaadt zich de spanning die zich op bepaalde plekken heeft opgehoopt en komt er energie vrij. Er komt letterlijk meer ruimte in het hoofd en deze is direct te ervaren.

Méér dan een kort ontspanningsmoment 

Anders dan een fysieke nek massage werkt het ontvangen van een Bars®-behandeling vaak langer door. Cliënten geven aan zich dagenlang, soms wekenlang beter, energieker, en vooral mentaal meer ontspannen te voelen. Bij velen werkt een Bars®-behandeling als katalysator voor innerlijke of uiterlijke veranderingen.

Deze in Amerika door Access Consciousness ontwikkelde methode heeft in de laatste decennia wereldwijd honderdduizenden mensen afgeholpen van mentale, emotionele en fysieke problemen van allerlei soort. Waarom zou dit eigenlijk voorbehouden zijn aan particulieren, terwijl juist op het werk zoveel nood aan de man is? 

Neem voor meer informatie contact met mij op.