Stoelmassage curatief

Stoelmassage curatief betekend niets anders dan: Genezend behandelen. De stress-spieren zijn hier het grootste onderdeel van de behandeling. Dit zijn vooral de spieren in het nek- schouder gebied, die het zwaar te verduren hebben en die meestal in slechte conditie zijn. Deze gespecialiseerde stoelmassage is een intensieve stoelmassage die op ontblote huid en met olie wordt uitgevoerd.

Met deze massagevorm kom je net wat dieper in de spiermassa. Doordat ik op een ontblote huid werk wordt er ook energie doorgegeven, dit heeft een gunstig effect op de behandeling.

Deze massagevorm wordt vaak als “ideaal, pittig maar toch super ontspannend” ervaren.                                                            Na een aantal behandelingen zullen klachten zeer zeker verminderen, zo mogelijk verdwijnen.

Een aantal te behandelen klachten middels de stoelmassage zijn:

  • R.S.I.
  • Tinteling in handen
  • Hoofdpijn (vooral bij de schedelrand)
  • Pijn boven en op de schouderbladen
  • Vermoeiend gevoel door corrigerende houding (opgetrokken schouders)

Aanbevolen wordt na een massage extra water te drinken. De afvalstoffen die vrij komen gedurende de massage, worden zo sneller door de nieren afgevoerd. Te weinig afvoer van afvalstoffen kan hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken.