Stoelmassage preventief

Stoelmassage is gebaseerd op acupressuur. Deze massagevorm is vooral ontwikkeld ter preventie. In een vroeg stadium kan het de neerwaartse spiraal tegengaan en zo bijvoorbeeld RSI klachten voor zijn.

Door met mijn handen en ellebogen de specifieke drukpunten op energiebanen die door het lichaam lopen te behandelen, worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. Geblokkeerde energie kan weer doorstromen en de bloedsomloop wordt optimaal gestimuleerd. In een korte tijd, ongeveer 20 minuten, neem ik met stoelmassage diverse klachten onder handen. Hoofd, nek, schouders, armen en handen zijn de delen waarop ik me met stoelmassage richt.

De massages worden uitgevoerd in een speciaal ontworpen stoel. Deze stoel is makkelijk verplaatsbaar en kan de massage bij u thuis of in uw werkomgeving worden uitgevoerd. Het comfort van de klant staat voorop; de kleding kan gewoon worden aangehouden. Een goede oplossing voor als u weinig tijd hebt en toch een natuurlijke oppepper wil hebben. Na de behandeling voelt u zich weer fit en kunt u er weer tegenaan.

Aanbevolen wordt na een massage extra water te drinken. De afvalstoffen die vrij komen gedurende de massage, worden zo sneller door de nieren afgevoerd. Te weinig afvoer van afvalstoffen kan hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken.

Als er beginnende of al vergevorderde klachten zijn, kan ik u ook van dienst zijn; kijk dan even onder het kopje Stoelmassage Curatief.